Servicii Cost Management

Un bun management al costurilor în domeniul construcţiilor este o adevărată provocare pentru orice investitor, dar are ca rezultat rentabilizarea investiției prin identificarea soluţiilor care aduc un plus de valoare proiectului şi eliminarea cheltuielilor inutile la toate capitolele investiției.

În calitate de consultanţi în construcţii, abordăm fiecare proiect cu responsabilitate. Înainte de începerea lucrărilor, desfăşurăm vizite în locaţie pentru o deplină cunoaştere a nevoilor clienţilor noştri şi o evaluare preliminară a riscurilor, astfel încât să fim în măsură să furnizăm soluţia optimă la cel mai bun raport calitate-preţ.

Prin această abordare, ne asigurăm că – odată cu demararea lucrărilor – beneficiarul nu se expune riscului major de scăpare de sub control a costurilor şi al prelungirii nefondate a termenelor de execuţie.

Experienţa ne-a demonstrat că valorificarea competenţelor de Project Management şi a celor mai bune practici rezultate din proiecte anterioare, asigurarea unui permanent control al calităţii şi acceptarea la plată doar a lucrărilor executate, generează economii de costuri de la minim 5% până la aproximativ 30%, raportat la valoarea iniţial estimată a investiţiei.

Certificări

Experienţa considerabilă în proiecte complexe de nivel naţional şi expertiza demonstrată de Iken în cei 10 ani de activitate prin colaborarea cu investitori de prestigiu, au stat la baza obţinerii certificărilor pentru implementarea Sistemului de Management al Calităţii – conf standardului SR EN ISO 9001:2001, Sistemului de Management de Mediu – conf. standardului SR EN ISO 14001:2005 şi a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale – conf. standardului OHSAS 18001:2007.

Anunţuri

Contact

Fax: 021. 255 15 46

Tel: 0724873329

office@iken.ro

Bd. Basarabia, nr. 250, Bl. TRUP LA4
Bucureşti, sector 3