Servicii

Fiecare proiect de investiţii în domeniul construcţiilor civile şi industriale este unic prin destinaţie, capacitate şi funcţionalitate, drept pentru care structura fiecărui pachet de servicii se stabileşte personalizat, pe baza consultărilor cu beneficiarul.

Prin serviciile noastre de consultanţă, proiectare, management şi supervizare a lucrărilor de construcţii civile şi industriale, punem la dispoziţia investitorilor o echipă de management a proiectului, cu experienţă vastă în gestionarea acestui tip de lucrări. Astfel, dezvoltatorul obţine un plus de calitate, un control mai bun al termenelor de execuţie şi, mai ales, economii de costuri, valoarea acestora depăşind cu mult costul serviciilor de consultanţă, management de proiect şi/sau supervizare.

 • Servicii Consultanţă

  Alături de un bun consultant, câştigaţi timp pentru activităţile de bază, eficientizaţi utilizarea resurselor, reduceţi costurile si minimizaţi riscurile aferente investiţiilor.

 • Servicii Integrate de Proiectare

  Prin servicii integrate de proiectare, Iken oferă clienţilor săi beneficiul unei interfețe unice pentru întreaga paleta de servicii aferente lucrărilor de proiectare.

 • Servicii Management de Proiect

  Iken preia responsabilităţile privind managementul proiectelor pe întreg ciclul de viaţă al acestora, de la etapa de proiectare până la finalizarea lucrărilor şi exploatarea investiţiei.

 • Servicii Supervizare

  În faza de execuţie a lucrărilor, Iken vine în sprijinul investitorilor în domeniul construcţiilor civile şi industriale prin managementul proceselor și al graficului de execuție a lucrărilor.

 • Servicii Managmentul Costurilor

  Managementul costurilor are de o importanţă vitală mai ales în domeniul construcţiilor, care presupun investiţii considerabile şi riscuri financiare pe măsură.

 • Servicii Managementul Riscurilor

  Managementul Riscurilor este una dintre cele mai provocatoare sarcini în proiectele de investiţii din domeniul construcţiilor, pe parcursul cărora situaţiile imprevizibile sunt nenumărate.

 • Servicii Conexe

  Pentru a veni în sprijinul investitorilor pe parcursul dezvoltării proiectelor de investiţii în domeniul construcţiilor civile şi industriale, echipa Iken furnizează inclusiv servicii conexe activităţii de consultanţă în construcţii.

Certificări

Experienţa considerabilă în proiecte complexe de nivel naţional şi expertiza demonstrată de Iken în cei 10 ani de activitate prin colaborarea cu investitori de prestigiu, au stat la baza obţinerii certificărilor pentru implementarea Sistemului de Management al Calităţii – conf standardului SR EN ISO 9001:2001, Sistemului de Management de Mediu – conf. standardului SR EN ISO 14001:2005 şi a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale – conf. standardului OHSAS 18001:2007.

Anunţuri

Contact

Fax: 021. 255 15 46

Tel: 0724873329

office@iken.ro

Bd. Basarabia, nr. 250, Bl. TRUP LA4
Bucureşti, sector 3