Cine-suntem

Iken Construct Management SRL este o societate comercială cu capital privat integral românesc, specializată în servicii de consultanţă pentru proiecte de investiţii în domeniul construcţiilor civile și industriale.

Cu o experienţă de 10 ani pe piaţa românească, Iken s-a dezvoltat continuu, într-un ritm accelerat, impus de complexitatea şi diversitatea proiectelor desfăşurate. Experienţa considerabilă și expertiza dovedită au făcut din Iken partenerul de încredere pentru numeroşi investitori strategici în domeniul construcţiilor civile și industriale, între care şi cele mai mari companii petroliere din Europa Centrală şi de Est.

Soluţiile personalizate şi cost-eficiente propuse de Iken au la bază o îmbinare excepţională între abilităţile de management de proiect şi o foarte bună cunoaştere a pieţei locale, între talentul şi experienţa angajaţilor şi colaboratorilor şi cele mai bune practici în domeniu.

Certificări

Experienţa considerabilă în proiecte complexe de nivel naţional şi expertiza demonstrată de Iken în cei 10 ani de activitate prin colaborarea cu investitori de prestigiu, au stat la baza obţinerii certificărilor pentru implementarea Sistemului de Management al Calităţii – conf standardului SR EN ISO 9001:2001, Sistemului de Management de Mediu – conf. standardului SR EN ISO 14001:2005 şi a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale – conf. standardului OHSAS 18001:2007.

Anunţuri

Contact

Fax: 021. 255 15 46

Tel: 0724873329

office@iken.ro

Bd. Basarabia, nr. 250, Bl. TRUP LA4
Bucureşti, sector 3