Valori

Cunoaştere – în consultanţă,  orice pas începe cu “a şti”,  întrucât cunoaşterea reprezintă temelia performanţei.

Responsabilitate – cultul lucrului bine făcut, rigoarea disciplinei în construcţii şi respectarea standardelor în domeniul calităţii sunt jaloanele  care ne ghidează  în afaceri.

Eficienţă
– performanţa de a respecta termenele limită şi promisiunile făcute, cu economii de costuri, reprezintă premisa oricărui proiect de succes.

Pasiune
– fiecare proiect  desfăşurat este o mărturie a forţei, entuziasmului şi priceperii echipei noastre.

Flexibilitate
– gândirea creativă şi adecvarea abordării la specificul fiecărui proiect au făcut şi continuă să facă din consultanţii Iken o echipă câştigătoare în faţa a ceea ce este, în aparenţă, imposibil.

Certificări

Experienţa considerabilă în proiecte complexe de nivel naţional şi expertiza demonstrată de Iken în cei 10 ani de activitate prin colaborarea cu investitori de prestigiu, au stat la baza obţinerii certificărilor pentru implementarea Sistemului de Management al Calităţii – conf standardului SR EN ISO 9001:2001, Sistemului de Management de Mediu – conf. standardului SR EN ISO 14001:2005 şi a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale – conf. standardului OHSAS 18001:2007.

Anunţuri

Contact

Fax: 021. 255 15 46

Tel: 0724873329

office@iken.ro

Bd. Basarabia, nr. 250, Bl. TRUP LA4
Bucureşti, sector 3