cariere

Fiecare proiect  desfăşurat este o mărturie a forţei, entuziasmului şi priceperii echipei noastre.

Periodic, în funcţie de proiectele pe care le desfăşurăm, căutăm noi oameni pasionaţi de munca pe care o fac, dornici să-şi depășească limitele ca parte a unei echipe competente şi motivate, responsabile de succesul clienţilor săi.

Suntem aici să-ţi oferim un mediu de lucru dinamic şi atractiv, provocări si responsabilităţi, un pachet salarial pe măsura performanţelor tale, precum şi programe de training, astfel încât sa devii unul dintre cei mai buni în ceea ce faci.

Dacă eşti interesat să ni te alături, te rugăm să verifici secţiuna de poziţii deschise în prezent şi aşteptăm să ne trimiţi CV-ul şi scrisoarea de intenţie la adresa angajari@iken.ro

Doar candidaţii selectaţi pentru interviu vor fi contactaţi.

  • Profilul candidatului ideal

    Consultanţa în construcţii este un domeniu foarte solicitant, dar plin de satisfacţii. Află aici ce îti trebuie să reuşeşti.

  • Poziţii deschise

    Dacă eşti interesat să te alături echipei Iken, te rugăm să ne trimiţi CV-ul şi scrisoarea de intenţie pe adresa angajari@iken.ro

Certificări

Experienţa considerabilă în proiecte complexe de nivel naţional şi expertiza demonstrată de Iken în cei 10 ani de activitate prin colaborarea cu investitori de prestigiu, au stat la baza obţinerii certificărilor pentru implementarea Sistemului de Management al Calităţii – conf standardului SR EN ISO 9001:2001, Sistemului de Management de Mediu – conf. standardului SR EN ISO 14001:2005 şi a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale – conf. standardului OHSAS 18001:2007.

Anunţuri

Contact

Fax: 021. 255 15 46

Tel: 0724873329

office@iken.ro

Bd. Basarabia, nr. 250, Bl. TRUP LA4
Bucureşti, sector 3