Echipa-noastra

Suntem permanent la dispoziția investitorilor în sediul central din Bucureşti şi în punctele de lucru din Iaşi, Craiova şi Oradea. Prin personal propriu și colaboratori permanenţi, coordonăm simultan între 50 şi 70 de proiecte în diverse locaţii din ţară.

Ne dezvoltăm permanent atât competențele individuale, cât şi modul în care lucrăm în echipă. Pentru că ştim că succesul în consultanță este dat de forța şi coeziunea echipei noastre de specialişti, pe de o parte, dar şi de colaborarea dintre echipa Iken şi echipa de proiect a investitorului.

Cunoștințele solide de Project Management, experiența considerabilă în derularea proiectelor și promovarea eficienței în construcții sunt elementele esențiale prin care ne-am impus într-o piață bazată pe rigoare, responsabilitate și respectarea standardelor de calitate cu un cost minim și o durată optimă de execuție.

 

Certificări

Experienţa considerabilă în proiecte complexe de nivel naţional şi expertiza demonstrată de Iken în cei 10 ani de activitate prin colaborarea cu investitori de prestigiu, au stat la baza obţinerii certificărilor pentru implementarea Sistemului de Management al Calităţii – conf standardului SR EN ISO 9001:2001, Sistemului de Management de Mediu – conf. standardului SR EN ISO 14001:2005 şi a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale – conf. standardului OHSAS 18001:2007.

Anunţuri

Contact

Fax: 021. 255 15 46

Tel: 0724873329

office@iken.ro

Bd. Basarabia, nr. 250, Bl. TRUP LA4
Bucureşti, sector 3