Puncte-forte

Pe piaţa serviciilor de consultanță în construcţii, Iken se distinge prin combinarea următoarelor puncte forte:

  • Infrastructură teritorială cu acoperire regională şi naţională – prin sediul central din Bucureşti şi puncte de lucru în Oradea, Craiova şi Iaşi, asigurăm un timp minim de răspuns şi disponibilitate pentru proiecte de nivel naţional.
  • Capacitate de a anticipa şi rezolva problemele specifice proiectelor de investiţii în domeniul construcţiilor civile şi industriale, propunând  soluţii personalizate, adaptate nevoilor și bugetului clientului.
  • Experienţă vastă în gestionarea unor proiecte de investiţii de anvergură naţională – până la 50-70 de obiective gestionate în paralel.
  • Eficienţăcheia succesului nostru pe termen lung în derularea proiectelor complexe de investiții derivă din lecţiile învăţate în urma colaborării cu unii dintre cei mai puternici investitori în domeniul construcţiilor.
  • Flexibilitatedată de promptitudinea specifică organizaţiilor de dimensiuni medii.

Certificări

Experienţa considerabilă în proiecte complexe de nivel naţional şi expertiza demonstrată de Iken în cei 10 ani de activitate prin colaborarea cu investitori de prestigiu, au stat la baza obţinerii certificărilor pentru implementarea Sistemului de Management al Calităţii – conf standardului SR EN ISO 9001:2001, Sistemului de Management de Mediu – conf. standardului SR EN ISO 14001:2005 şi a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale – conf. standardului OHSAS 18001:2007.

Anunţuri

Contact

Fax: 021. 255 15 46

Tel: 0724873329

office@iken.ro

Bd. Basarabia, nr. 250, Bl. TRUP LA4
Bucureşti, sector 3